Месарски магазини в Сандански затвори врати само половин година след като

...
Месарски магазини в Сандански затвори врати само половин година след като
Коментари Харесай

Истина ли е? Голям шок в много обичан наш град

Месарски магазини в Сандански затвори порти единствено половин година откакто стартира да приема клиенти. Търговският обект се намира на метри от кооперативния пазар, а аргументите за затварянето му съгласно наемателя са липса на клиенти и непостижимият наем, който трябвало да заплаща, предава struma.bg. 

Това е втори наемател, който освобождава помещението в границите на близо година. Първият освободи помещението поради фрапантен скок на месечния наем на 1000 лв..
-->
От началото на месец май 5 пространства на ул. „ Воден ”, 3 на ул. „ Банска ” и 2 на ул. „ Мара Бунева ” са освободени от наемателите. Причината е цялостен срив на търговията с облекла и обувки. Търговците на централната комерсиална улица „ Македония ” се оплакват от спад на оборота.

„ Не знам каква е повода, само че от месец на месец става все по-зле и по-зле. Поработихме малко по време на празника на града, на Гергьовден, на 24 май градът бе цялостен с туристи, само че купувачите бяха прекомерно малко. Сега летните месеци не ми се мисли по какъв начин ще заплащам наема.

Месец август ще затворя магазина и няма да работя ”, съобщи Силвия Ангелова, която от 25 години е наемател на помещение на основната улица, и добави, че към този момент съумява да покрива разноските си и за една заплата: „ Децата са огромни, работят и живеят в София, а ние тук със брачна половинка се оправяме с приходите от магазина ”. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР